INFO VANHOILLE TZEMPIN ASIAKKAILLE

Tässä infoa sinulle joka olet  tzempin vanha asiakas ja sinulta löytyy voimassa oleva kortti. Lue myös avajaistarjous täältä!

Tzemppi lopettaa toimintansa 28.7 Laitilassa ja Nurkkagym avaa ovet 4.8.2018. Tässä olisi sinulle infoa maksuista ja hinnoista.

KULKUKORTTI
Sinun tulee vaihtaa kulkukortti uuteen Nurkkagymin korttiin. Kortin voi vaihtaa palvelutiskillämme aukioloaikojen puitteissa. Pyrimme olemaan ensimmäiset viikot auki aamusta iltaan jotta korttien vaihto ei aiheuttaisi kenellekään ongelmia.

 

12KK:n E-LASKUSOPIMUKSET

Jos sinulla on Tzempin kanssa tehty 12kk sopimus niin se jatkuu normaalisti MUTTA sinun pitää hyväksyä verkkopankista NURKKAGYM laskuttajaksi, samalla tavalla kun teit aikoinaan Tzempin kanssa. Tzemppi ei laskuta sinua enää heinäkuun jälkeen.
Tilaus jatkuu sopimuksenne loppuun asti ja jatkuu siitä 1kk:n määräaikaisena sopimuksena jolloin sen voi halutessaan purkaa.

Kuukausimaksut 12kk:n sopimuksissa pysyvät samana:
Kuntosali 12kk:n sopimus = 40€/kk
Ryhmäliikunta 12kk:n sopimus = 35€/kk
Yhdistelmäkortti 12kk:n sopimus = 50€/kk

TARJOUS
Tarjoamme kaikille asiakkaille ennakkotarjouksena ELOKUUN VELOITUKSETTA jos tilaat verkkokaupastamme 12kk:n sopimuksen Kuntosaliin, Ryhmäliikuntaan tai Molempiin (yhdistelmäkortti). Tarjoukseen sisältyy myös ilmainen kulkukortti ja 3kpl InBody mittauksia vuoden aikana.

Jos sinulla on siis jo voimassa oleva 12kk:n sopimus voit silti lunastaa tämän tarjouksen ja vanha sopimus purkaantuu ja uusi astuu voimaan.

TARJOUS ON VOIMASSA 3.8.2018 ASTI

Toimi näin:
Mene kotisivuillemme www.nurkkagym.fi ja valitse LATAA KORTTI. Se ohjaa sinut verkkokauppaan jossa pääset rekisteröitymään. Täytä kaavakkeen kaikki kohdat ja valitse minkä kolmesta treenikortista haluat valita. Tämän jälkeen tee tilaus. Voit maksaa tilauksen heti tai vasta 4.8 alkaen palvelutiskillämme.

HUOM! Tuo yksi maksu kattaa siis elokuun ja syyskuun. Seuraava maksu on sitten vasta lokakuussa.

Kulkukortti sinun tulee noutaa palvelutiskiltämme. Kortteja voi noutaa 4.8 alkaen ja ovat tällöin heti voimassa.

 

AIKATAULUT:

Kulkukortilla
Ma-Pe 24H
La-Su klo05.00 – 00.00

Palvelutiski on auki seuraavasti:

Ma-Ti Klo 13.00-19.00
Ke-To Klo 13.00-17.00
Pe Klo 10.00-15.00
La-Su = Kiinni

HINNASTO
Uusi hinnastomme löytyy kokonaisuudessaan täältä!
Huomioi että jatkossa meillä EI OLE erilisiä jäsenmaksuja.

Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartumin liikuntasetelit ja sirukortti, Tyky- ja virikesetelit ja -sirukortti, Eazybreak ja E-passi.

HUOM!
Jos sinulla on kortissa jäljellä jo maksettua treeniaikaa, hyvitämme sen sinulle kun tilaat uuden kortin. Eli jos Tzempin korttisi olisi vielä voimassa 4.8 jälkeenkin niin lisäämme tuon ajan uuteen korttiisi.

Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä. Ota siis yhteyttä rohkeasti.

Matias Heikkilä
0445700551
matias@nurkkagym.fi

Voit myös olla yhteydessä meihin Facebookin kautta.