Lisäravinteet ja vitamiinit

Nyrkkagymillä on myynnissä laadukkaat suomalaiset Nutri Worksin lisäravinteet ja vitamiinit.
Valikoimasta löytyy juomat nautittavaksi ennen treeniä, treenin aikana sekä treenin jälkeen.

Nutri Works -tuotteet sisältävät ainoastaan tutkittuja, turvallisia ja puhtaita raaka-aineita. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Suomessa sekä Ruotsissa.Tuotteissa on hyvä maku ja helposti nautittava koostumus. Suurin osa tuotteista on makeutettu stevialla.


PRO RECOVERY 1kg
Palautusjuoman tarkoituksena on antaa keholle sen eniten tarvitsemat ravinteet mahdollisimman nopeasti ja hyvin imeytyvässä muodossa. Nutri Works Pro Recovery pitää sisällään eniten tarvittavat ravinteet, helposti yhdessä tuotteessa. Se sisältää proteiinia ja hiilihydraattia optimaalisessa 50/50 suhteessa sekä kreatiinia, glutamiinia ja lisättyjä BCAA aminohappoja. Recovery on maultaan markkinoiden parhaita ja ehdoton lisä kaikille kuntoilijoille.

KÄYTTÖOHJE: Sekoita 1,5 mittalusikallista (50 g) jauhetta 2-3 dl:aan vettä ja juo heti treenin päätteeksi.
MAKU: Vadelma, Suklaa
HINTA: 25,99€

 

Lisäravinteet ja vitamiinit Lisäravinteet ja vitamiinitISO WORX 1kg (Proteiini)

Iso WorX on entistä parempi proteiinilisä, joka soveltuu palautumiseen sekä ylläpitämään ja rakentamaan lihaskudosta. Edistyksellisen suodatusmenetelmän sekä tuotteeseen lisätyn glutamiinin ansiosta siinä on korkea proteiinipitoisuus 85 g / 100 g ja vain vähän rasvaa. Iso WorX sopii erinomaisesti hiilihydraatteja vältteleville, sillä annosta kohden siinä on vain 1 g hiilihydraattia. Iso WorX on täysin laktoositon ja soveltuukin erittäin hyvin lisäproteiinin lähteeksi henkilöille, joilla on ongelmia ruuansulatuksen kanssa. Tuote sisältää laadukkaita raaka-aineita ja vain luonnonmukaisia makeutus- ja väriaineita.

 • Täyteläinen helposti juotava maku
 • Korkea proteiinipitoisuus, 28 g proteiinia per annos (33 g)
 • Vain 1 g hiilihydraattia per annos (33 g)
 • Glutamiinia 6 g / 100 g
 • Täysin laktoositon
 • Hyvä sekoittuvuus
 • Sopii leivontaan, kestää hyvin kuumentamista alle 250-asteen lämpötilassa.

 

KÄYTTÖOHJE: Sekoita 1 mitallinen herajauhetta shakerissa 2-3 desilitraan vettä. Ravista 25-30 sekuntia.
MAKU: Mansikka, Suklaa, Vanilja
HINTA: 23,99€


Lisäravinteet ja vitamiinitLisäravinteet ja vitamiinitLisäravinteet ja vitamiinitPURE CARBS (hiilihydraatti)
Nutri Works Pure Carbs on maustamaton, pelkästään maltodekstriiniä sisältävä hiilihydraattilisä pitkäkestoisen treenin tueksi. Maltodekstriini on hyvin nopeaa hiilihydraattia, jota valmistetaan tärkkelyspitoisista kasveista, kuten maissista, pilkkomalla tärkkelystä hydrolyysin avulla. Sitä käytetään hiilihydraatin lähteenä etenkin palautusjuomissa. Maltodekstriini sisältää pitkäketjuisia hiilihydraatteja.

 

KÄYTTÖOHJE: Sekoita 1 mitallinen (noin 30 g) jauhetta 2 desilitraan vettä ja juo tarvittaessa hiilihydraattien tarpeeseen.
MAKU: Maustamaton
HINTA: 6,49€

Lisäravinteet ja vitamiinit

 PURE BCAA 211 500g

Nutri Works Black Line Pure BCAA 211 on huippulaadukas aminohapposekoitus, joka sisältää kaikki kolme haaraketjuista aminohappoa. Ne stimuloivat lihaskasvua ja nopeuttavat treenistä palautumista vähentäen samalla lihasten kipeytymistä. Nutri Works BCAA 211 soveltuu kaikkiin urheilumuotoihin treenin aikana tai sen jälkeen.

 

KÄYTTÖOHJE: Yksi mittalusikallinen (noin 10 g) päivässä sekoitettuna nesteeseen.
MAKU: Omena
HINTA: 26,99€

Lisäravinteet ja vitamiinitEAA 500g

Nutri Works EAA on huippulaadukas omenan tai trooppisten hedelmien makuinen aminohapposekoitus. Se sisältää välttämättömiä aminohappoja, joita kehomme ei kykene itse valmistamaan ja jotka tulee saada ravinnon mukana. Tuotteeseen on lisätty sitrulliinimalaattia, joka parantaa suorituskykyä ja vähentää lihasväsymystä. Nutri Works EAA nopeuttaa palautumista kovasta treenistä.

 • Hinta ja laatu kohtaavat
 • Sisältää vain luontaista makeutusainetta steviaa
 • Aminohappopitoisuudet ovat optimaaliset kovaan treeniin
 • Sekoittuu mainiosti veteen ja soveltuu täydellisesti treenin aikaiseksi juomaksi
 • Kaksi raikasta makuvaihtoehtoa

 

KÄYTTÖOHJE: Sekoita jauhetta yksi mitallinen (noin 11 g) kolmeen desilitran vettä shakerissa.
MAKU: Vihreä Omena, Tropical Fruit
HINTA: 26,99

Lisäravinteet ja vitamiinit Lisäravinteet ja vitamiinitPRE WORX 480g (ennen treeniä)

Nutri Works Black Line Pre Worx on yksi markkinoiden parhaista tehonlisääjistä. Pre Worx sisältää kofeiinia ja guaranaa, jotka nostavat vireytilaasi. Beeta-alaniini, sitrulliinimalaatti sekä kreatiini auttavat sinua harjoittelemaan kovemmin. Nauttamilla annoksen Pre Worx tuotetta ennen treeniä saat pitkäkestoista energiaa ja paremman kestävyyden.

 

KÄYTTÖOHJE:  1 mittalusikallinen (noin 16 g). Sekoita jauhe 3 dl:aan vettä shakerissa ja juo ennen jokaista treeniä. Huom. Guaranauutteesta johtuen tuotteen väri on keltainen. Tuotteessa ei ole lisättyjä väriaineita
MAKU: Mustikka
HINTA: 28,99

Lisäravinteet ja vitamiinitINTRA WORX 540g (treenin aikana)
Nutri Works Black Line Intra Worx on raikas treenin aikana nautittava juoma. Intra Worx:in innovatiivinen koostumus sisältää vain tutkitusti tehokkaita ainesosia, jotka auttavat sinua saamaan parhaat mahdolliset tehot itsestäsi irti treenin aikana.

 • Sisältää vain tutkitusti tehokkaita ainesosia
 • EAA ja BCAA aminohapot treenin aikana parantavat suorituskykyä, nopeuttavat palautumista ja edistävät lihaskasvua
 • Kivennäisaineet palauttavat hikoilun aikana menetetyt elektrolyytit ja auttavat  nesteen imeytymisessä
 • Lisätty sitrulliinimalaatti estää lihasväsymystä ja parantaa verenkiertoa lihaksissa sekä nopeuttaa palautumista

 

KÄYTTÖOHJE: Sekoita yksi mittalusikallinen (30 g) jauhetta 5 dl:aan vettä ja juo treenin aikana. Alle 70 kg painaville suositeltava annos on 20 g.
MAKU: Citrus, Tropical Fruit
HINTA: 28,99€

 

Lisäravinteet ja vitamiinit Lisäravinteet ja vitamiinitPURE GREATINE 500g

Nutri Works Pure Creatine Monohydrate on puhdasta kreatiinimonohydraattia. Kreatiini on elimistössä esiintyvä luonnollinen yhdiste, joka auttaa varastoimaan energiaa lihassoluihin.
Kreatiini kasvattaa kreatiinifosfaattivarastoja, jolloin lihaksille saadaan pidempään tuotettua tehokkaasti energiaa. Se mahdollistaa paremman harjoituskestävyyden lyhytaikaisissa lihasvoimaa vaativissa suorituksissa. Kreatiini sopii urheilijoille, joiden tavoitteena on lihasmassan kasvattaminen ja voimatasojen lisääminen. Kreatiinin positiivinen vaikutus saavutetaan 3 g päivittäisellä annoksella.
Nutri Works Pure Creatine Monohydrate 100% sopii kaikille urheilijoille, joiden tavoitteena on lihasmassan kasvattaminen ja voimatasojen lisääminen.

 

KÄYTTÖOHJE: 1 mittalusikallinen (5 g) päivässä. Nauti hiilihydraattipitoisen palautusjuoman tai aterian yhteydessä.
MAKU: Maustamaton
HINTA: 11,99€

Lisäravinteet ja vitamiinitHYDRA WORX 500g

Nutri Works Hydra Works on edistyksellinen hiilihydraatti-elektrolyyttijauhe, joka tukee ja parantaa nesteytystä, lihasten toimintaa sekä suorituskykyä urheilusuorituksen aikana. Hiilihydraatin lähteenä ovat hyvin imeytyvät, vatsaystävälliset syklinen dekstriini ja glukoosipolymeerit, joiden ansiosta Hydra Works tarjoaa keholle pitkäkestoista energiaa. Tuote on rikastettu elektrolyyteillä, jotka auttavat palauttamaan neste- ja elektrolyyttitasapainon normaaliksi ja tehostavat palautumista raskaasta harjoituksesta. Jauhe on maultaan neutraali, hieman kirpakka ja sopii juotavaksi sellaisenaan. Ei sisällä makeutusaineita.

 

KÄYTTÖOHJE: Sekoita shakerissä 1 kukkura mittalusikallinen (noin 23 g) 5 dl vettä ja juo treenin aikana.
MAKU: Maustamaton
HINTA: 14,99€

Lisäravinteet ja vitamiinitJOINT WORX 200g

Nutri Worx Joint worX sisältää useita nivelten hyvinvointiin vaikuttavia aineita, mm. nivelen rakennusaineita, jotka hidastavat kulumista. Kollageeni, glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ovat ruston rakennusaineita. Kondroitiinisulfaattia on myös nivelnesteessä, missä se vaikuttaa sen voiteluominaisuuksiin. Kurkuma on normaalisti huonosti elimistön hyödynnettävissä, mutta mustapippurin piperiini parantaa sen imeytymistä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina. Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista ja molybdeeni edistää normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa.

Kovassa rasituksessa elimistö korjaa rustoa muodostamalla kollageenia ja glukosamiinia. Iän myötä elimistön kyky valmistaa niitä heikkenee merkittävästi. Silloin kollageenia ja glukosamiinia kannattaa nauttia ravintolisänä. Joint WorX sopii erityisen hyvin henkilöille, joiden nivelet joutuvat kovalle rasitukselle.

 

KÄYTTÖOHJE: 1 mittalusikallinen (noin 5 g) päivässä. Sekoita jauhe veteen. Voit ottaa päiväannoksen kerralla tai jakaa sen kahteen annokseen.
HINTA: 27,99

 

Lisäravinteet ja vitamiinitMSM + C 300g

MSM (metyylisulfonyylimetaani) on vesiliukoinen, orgaaninen rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan ihmiskehossa ja jota elimistö hyödyntää hyvin. Nutri Works MSM + C sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten, edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

 

Suositeltava vuorokausiannos: 3 mittalusikallista (noin 3100 mg). Voit ottaa päiväannoksen kerralla tai jakaa sen kahteen annokseen. Sekoita jauhe pieneen määrään nestettä tai ota sellaisenaan ja juo nestettä päälle. MSM:llä on piristävä vaikutus, joten sitä ei suositella käytettäväksi juuri ennen nukkumaanmenoa.
HINTA: 9,99

Lisäravinteet ja vitamiinitSTRONG OMEGA-3 120kaps

Nutri Works Strong Omega-3 on korkealaatuinen puhdas kalaöljyvalmiste. Strong Omega-3 kapseleiden kalaöljy on mahdollisimman vähän prosessoitu ja luonnollisessa muodossa. Nutri Works Strong Omega-3 kalaöljykapselit eivät röyhtäytä.
Tietyt rasvahapot ovat ihmiselle välttämättömiä, mikä tarkoittaa sitä, että elimistö ei pysty itse valmistamaan niitä, vaan ne täytyy saada valmiina ravinnosta. Tällaisia välttämättömiä rasvahappoja ovat omega-3-sarjan alfalinoleenihappo ja omega-6-sarjan linolihappo. Nutri Works Strong Omega-3 -tuotteessa on korkea pitoisuus DHA ja EPA rasvahappoja.

 

KÄYTTÖOHJE: 3 tabletti päivässä
HINTA: 8,99€

Lisäravinteet ja vitamiinitMAGNESIUM + B6 120kaps

Nutri Works Magnesium + B6 on jokaisen liikkujan lisäravinne. Magnesium on ihmiselle välttämätön mineraali ja se on keskeinen tekijä sadoissa aineenvaihdunnan tapahtumissa. Se osallistuu energia-aineenvaihduntaan, erityisesti lihasten supistumisen säätelyyn sekä proteiinien muodostukseen.
B6-vitamiini eli pyridoksiini tehostaa magnesiumin vaikutusta. Jo magnesiumin imeytyminen vaatii B6-vitamiinin läsnäoloa ja lisäksi B6-vitamiinilla on samoja vaikutuksia kuin magnesiumilla.  B6-vitamiini eli pyridoksiini on vesiliukoinen vitamiini, joka osallistuu yli sataan entsyymireaktioon soluissa, tärkeimpinä aminohappojen aineenvaihdunta, energian ja hermovälittäjäaineiden tuotanto. Hyviä B6-vitamiinin lähteitä ovat liha, kala, sisäelimet, kananmunan keltuainen, maitovalmisteet, kokojyvävilja, palkokasvit ja vihreät vihannekset. B6-vitamiinia tarvitaan aminohappojen muodostuksessa.

 

KÄYTTÖOHJE: 1 tabletti päivässä
HINTA: 11,99€

Lisäravinteet ja vitamiinitMULTIVITA-MINERALS 120kaps

Nutri Works Multivita-Minerals on monipuolinen vitamiini- ja mineraaliravintolisä, joka sopii erinomaisesti jokaisen päivittäiseen käyttöön. Sisältää runsaasti elimistölle tarpeellisia vitamiineja sekä mineraaleja: B6-, B12- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini auttaa lisäksi immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Sinkki osallistuu hormonitoimintojen säätelyyn vaikuttaen mm. sukupuoli- ja kilpirauhashormoneihin sekä insuliinin tuotantoon ja rauta auttaa kuljettamaan happea kudoksiin. Päivittäinen ravintolisä terveelliseen ja aktiiviseen elämään.

 • Monipuolinen vitamiini- ja mineraaliravintolisä, joka sopii erinomaisesti jokaisen päivittäiseen käyttöön.
 • Korkeat pitoisuudet tärkeitä vitamiineja ja mineraleja
 • Sisältää myös rautaa
 • Korkea sinkkipitoisuus
 • Sisältää vain tutkittuja ja turvallisia ainesosia

 

KÄYTTÖOHJE: 1 tabletti päivässä
HINTA: 13,99€

Lisäravinteet ja vitamiinitGREEN TEA 120kaps

Nutri Works Green Tea on vihreä tee -uutetabletti, joka sisältää runsaasti vahvaa kasviantioksidanttia, EGCG:tä ja kofeiinia, jota teen kyseessä ollessa kutsutaan myös teiiniksi. Kofeiini on keskushermostoa stimuloiva ja piristävä aine. Vihreä tee sisältää jopa 10 kertaa enemmän veteen liukenevia polyfenoleja kuin musta tee. Vihreästä teestä on hyötyä laihduttajille ja kehon rasvapitoisuutta seuraaville.

 • Helppokäyttöinen tabletti
 • Korkea EGCG-pitoisuus

 

KÄYTTÖOHJE: 1 tabletti päivässä
HINTA: 11,99€

Lisäravinteet ja vitamiinitSTRONG VITAMIN D3 100kaps

Nutri Works Strong Vitamin D3 on vahva D3-vitamiinitabletti D-vitamiinin riittävän saannin varmistamiseen, vastustuskyvyn parantamiseen, luuston vahvistamiseen, lihasten kasvuun ja suorituskykyyn. D-vitamiinin alhainen pitoisuus veressä on yhteydessä alhaiseen lihasten kokoon ja huonoon suorituskykyyn urheilussa. D-vitamiinin saantisuositus aikuisille on 10 µg, mutta tutkimusten mukaan aikuisten päivittäinen D-vitamiinin tarve on 50-100 μg. Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on määritellyt D-vitamiinin jatkuvan käytön turvalliset rajat, ja aikuisille se on 100 µg.

Käyttötarkoitus: D-vitamiinin riittävän saannin varmistaminen, vastustuskyvyn parantaminen, luuston vahvistaminen, lihasten kasvu ja suorituskyky.

 

KÄYTTÖOHJE: 1 tabletti päivässä
HINTA: 9,99

Lisäravinteet ja vitamiinitSTRONG ZING 120kaps

Nutri Works Strong Zink on vahva sinkkitabletti, joka sisältää hyvin imeytyvää sinkkiglukonaattia.

Sinkkiä tarvitaan vastustuskyvyn ylläpitoon, kasvuun ja kehitykseen, ihon hyvinvointiin, haavojen paranemiseen sekä muistiin ja oppimiseen. Sinkki osallistuu hormonitoimintojen säätelyyn vaikuttaen mm. sukupuoli- ja kilpirauhashormoneihin sekä insuliinin tuotantoon. Sitä tarvitaan myös testosteronin tuotantoon. Sinkki ohjaa lihaksen supistumiskykyä ja on välttämätön rasva-, hiilihydraatti- ja proteiiniaineenvaihdunnalle.
Sinkin saantisuositus aikuisille on 10 mg ja Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen EFSAn määrittelemä jatkuvan käytön turvallinen yläraja sinkille on 25 mg.
Hyviä sinkin lähteitä ruuassa ovat punainen liha, maksa, täysjyvävehnä, muut täysjyväviljat ja rusinat. Sinkin puutetta voivat aiheuttaa mm. imeytymishäiriöt, runsas hikoilu, alkoholin käyttö tai mm. diabetes. Rauta, kalkki, magnesium ja kasvisten fytaatit vähentävät ravinnon sinkin imeytymistä ja biologista hyväksikäyttöä.
Sinkin terveysvaikutuksia:
 • Edistää normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa
 • Edistää normaalia makroravintoaineiden (hiilihydraatit, proteiini ja rasva) ja rasvahappojen aineenvaihduntaa sekä proteiinisynteesiä
 • Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • Edistää ihon, näön, luuston, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina
 • Edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
 • Edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
 • Edistää normaalia kognitiivista toimintaa
Miksi Nutri Works Strong Zink:
 • Laadukas Suomessa suunniteltu valmiste
 • Vahva sinkkivalmiste, 25mg per tabletti
 • Hyvin imeytyvää sinkkiglukonaattia
 • Turvaamaan sinkin riittävä päivittäinen saanti

 

KÄYTTÖOHJE: 1 tabletti päivässä
HINTA: 8,99€

Lisäravinteet ja vitamiinit